Nutriční hodnoty (Pečená okra s rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 264 kJ / 302 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 0,99 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 59,43 g |
| – cukry | 39,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g čerstvé Okry (vybírejte pouze pevně tobolky dlouhé max. 7 cm) | ||
| 8 8 zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 rovná lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | |
| 1 1 rovná lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 250-300 ml 250-300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 275 ml |
| hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý |