

Plněný ananas
Suroviny
- ananas
- ovoce (libovolné čerstvé, mražené nebo kompotované)
Postup přípravy receptu
Dobře zralý ananas rozkrojíme na poloviny. Zralý ananas poznáme tak, že vytrhneme jeho “lístek“ a když jde dobře, tak je správně zralý. Vydlabeme jeho vnitřek a pokrájíme na kousky. Do misky pak přidáme to, co máme doma - ovoce mražené nebo kompotované, jahody, broskve, mandarinky, borůvky, apod..
.Přimícháme 1 vanilkový cukr, pro dospělé nepokazíte nic troškou rumu. Tuto směs vrátíme zpět do ananasu a dáme vychladit. Pokud budete dělat ozdobu z jablíčka, tak ho potřete rozpuštěnou želatinou, aby se hezky lesklo a nezhnědlo.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Plněný ananas
-
-
Vyborny napad
-
....všichni máme suroviny uvedené v postupu.....a stejně je ještě nejdřív vypisujeme do Surovin. Pokud se mrknu na nový recept, chci hned vědět, co si mám na něj koupit a ne abych musela množství surovin hledat někde v postupu.
Nehledě na to, že se tvůj recept nebude dát vyhledat, když zadám suroviny. Byla by škoda, kdyby kvůli toho zapadl -
Včera manžel koupil 2 ananasy a tak mám výborný tip, co s ním udělám
+3.
-