Nutriční hodnoty (Babiččin domácí štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 394 kJ / 1 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 15,42 g |
– nasycené | 3,67 g |
– nenasycené | 7,06 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 206,00 g |
– cukry | 195,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
120 120 g Hery | Margarín | |
6 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
450 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
4 lžíce 4 lžíce rozinek | Rozinky | 60 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
Jablka | Jablko čerstvé | |
2 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
+ vejce na potření | Vejce slepičí |