Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin domácí štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 394 kJ /
1 050 kcal
Bílkoviny19,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky15,42 g
– nasycené3,67 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 325 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy206,00 g
– cukry195,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
 2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
 120 120 g Hery Margarín
 6 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
 450 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká
4 lžíce 4 lžíce rozinek Rozinky 60 g
 1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
Jablka Jablko čerstvé
 2 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
+ vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.