Nutriční hodnoty (Babiččin domácí štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 394 kJ / 1 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 15,42 g |
| – nasycené | 3,67 g |
| – nenasycené | 7,06 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 325 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 206,00 g |
| – cukry | 195,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 120 120 g Hery | Margarín | |
| 6 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 450 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 4 lžíce 4 lžíce rozinek | Rozinky | 60 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| Jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| + vejce na potření | Vejce slepičí |