Nutriční hodnoty (Mangold s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 940 kJ / 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,29 g |
| Tuky | 24,12 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 20,61 g |
| –– mononenasycené | 13,89 g |
| –– polynenasycené | 6,73 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 19,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,05 g |
| – cukry | 9,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g čerstvého mangoldu | Mangold | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| konzervovaná kukuřice o objemu 425 ml (případně mražená) | Kukuřice sterilovaná |