Nutriční hodnoty (Treska s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 13,02 g |
| – nasycené | 7,57 g |
| – nenasycené | 4,43 g |
| –– mononenasycené | 3,32 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 216 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 18,80 g |
| – cukry | 17,80 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g filé z tresky | Treska filet | 300 g |
| 1 1 väčšie jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 1 1 malý zeler | ||
| 2 2 lyžice paradajkového pretlaku | ||
| 50 g 50 g strúhaného tvrdého syra, | ||
| 1 dl 1 dl kyslej smotany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| soľ | Sůl mořská |