Nutriční hodnoty (Vepřová huspenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 700 kJ / 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 12,77 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 6,36 g |
| –– mononenasycené | 5,52 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 11,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| 4 4 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
| 300 g 300 g vepřového ramínka ( plecka nebo kolena ) | Vepřová plec | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| šálek šálek kořenové zeleniny: pokrájené na plátky) | ||
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| 6-8 zrnek 6-8 zrnek pepře | Pepř černý | |
| 1 šálek 1 šálek 4% octa | Ocet lihový | 250 ml |