Nutriční hodnoty (Paštika z drůbežích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 244 kJ / 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
| Tuky | 56,29 g |
| – nasycené | 31,08 g |
| – nenasycené | 20,78 g |
| –– mononenasycené | 17,93 g |
| –– polynenasycené | 2,85 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 3,58 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 14,48 g |
| – cukry | 2,64 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g dobře očištěných "chlazených" drůbežích jater | Játra kuřecí | 300 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 50 g 50 g změklého másla (pokojová teplota) | Máslo kravské | 50 g |
| 1/2 KL 1/2 KL sušeného tymiánu nebo 1 KL čerstvého, jemně posekaného. | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý (prostě podle chuti) | Pepř černý mletý | |
| mléko na namočení jater | Játra vepřová |