Nutriční hodnoty (Piškotová buchta se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 428 kJ / 2 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 135,74 g |
| – nasycené | 15,88 g |
| – nenasycené | 105,84 g |
| –– mononenasycené | 75,00 g |
| –– polynenasycené | 30,84 g |
| ––– omega 3 | 8,52 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 560 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 313,30 g |
| – cukry | 164,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 3 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice (na posypání) | Skořice ceylonská |