Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na rýži a zelenině v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 538 kJ /
1 802 kcal
Bílkoviny59,00 g
– z toho živočišné bílkoviny27,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky20,80 g
– nasycené11,74 g
– nenasycené7,52 g
–– mononenasycené6,32 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,14 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,29 g
Sacharidy334,80 g
– cukry28,80 g
––– laktóza7,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehenní řízky nebo prsní Kuřecí stehenní řízky
koření na kuře (měla jsem na kuřecí steak s červeným pepřem) Grilovací koření
sůl Sůl mořská
300 g 300 g rýže Rýže bílá 300 g
500 500 ml drůbežího vývaru - možno i z kostky Vývar kuřecí
500 g 500 g syrových brambor Brambor zimní 500 g
100 g 100 g mražené zeleniny - směs ( nechala jsem mírně rozmrznout) Mrkev mražená 100 g
120 g 120 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.