Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na rýži a zelenině v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 538 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 20,80 g |
– nasycené | 11,74 g |
– nenasycené | 7,52 g |
–– mononenasycené | 6,32 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,29 g |
Sacharidy | 334,80 g |
– cukry | 28,80 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehenní řízky nebo prsní | Kuřecí stehenní řízky | |
koření na kuře (měla jsem na kuřecí steak s červeným pepřem) | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
500 500 ml drůbežího vývaru - možno i z kostky | Vývar kuřecí | |
500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g mražené zeleniny - směs ( nechala jsem mírně rozmrznout) | Mrkev mražená | 100 g |
120 g 120 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |