Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na rýži a zelenině v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 538 kJ / 1 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 20,80 g |
| – nasycené | 11,74 g |
| – nenasycené | 7,52 g |
| –– mononenasycené | 6,32 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,29 g |
| Sacharidy | 334,80 g |
| – cukry | 28,80 g |
| ––– laktóza | 7,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehenní řízky nebo prsní | Kuřecí stehenní řízky | |
| koření na kuře (měla jsem na kuřecí steak s červeným pepřem) | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
| 500 500 ml drůbežího vývaru - možno i z kostky | Vývar kuřecí | |
| 500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 100 g 100 g mražené zeleniny - směs ( nechala jsem mírně rozmrznout) | Mrkev mražená | 100 g |
| 120 g 120 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |