Nutriční hodnoty (Kuře v jogurtové marinádě na pečených rajčatech a paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 575 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 2,39 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 1,81 g |
–– mononenasycené | 0,72 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,13 g |
– cukry | 8,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře nebo kuřecí čtvrtky stehna... cca 1000g | Kuře | |
2 2 bílé jogurty z Valašska nebo jiné stejně dobré | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 lžičky 2 lžičky uzené mleté papriky | Paprika uzená | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olivový olej | Olej olivový | |
špetka špetka chilli ( nemusí být ) | Chilli paprička sušená | |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
skenička ( 300ml ) pečených rajčat ( viz odkaz ) | ||
2 2 paprikové lusky (bílé nebo zelené) | Paprika bílá čerstvá | |
kuřecí vývar nebo voda na podlití | Vývar kuřecí |