Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře v jogurtové marinádě na pečených rajčatech a paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie575 kJ /
137 kcal
Bílkoviny4,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,13 g
Tuky2,39 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené1,81 g
–– mononenasycené0,72 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,13 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře nebo kuřecí čtvrtky stehna... cca 1000g Kuře
2 2 bílé jogurty z Valašska nebo jiné stejně dobré Jogurt kravský bílý 1,5%
2 lžičky 2 lžičky uzené mleté papriky Paprika uzená 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olivový olej Olej olivový
špetka špetka chilli ( nemusí být ) Chilli paprička sušená
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
trocha trocha soli Sůl mořská
skenička ( 300ml ) pečených rajčat ( viz odkaz )
2 2 paprikové lusky (bílé nebo zelené) Paprika bílá čerstvá
kuřecí vývar nebo voda na podlití Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.