Nutriční hodnoty (Pečeně na kari a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 637 kJ / 1 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,32 g |
| Tuky | 150,06 g |
| – nasycené | 39,07 g |
| – nenasycené | 79,27 g |
| –– mononenasycené | 64,51 g |
| –– polynenasycené | 14,77 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 19,44 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 35,60 g |
| – cukry | 9,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 500 g 500 g vepřového boku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
| citronový pepř (podle chuti) | Pepř černý | |
| kouřová sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvé bylinky - šalvěj, citronový tymián, rozmarýn (množství podle chuti) | Petržel nať čerstvá |