Nutriční hodnoty (Pečeně na kari a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 637 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 150,06 g |
– nasycené | 39,07 g |
– nenasycené | 79,27 g |
–– mononenasycené | 64,51 g |
–– polynenasycené | 14,77 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 19,44 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,60 g |
– cukry | 9,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
500 g 500 g vepřového boku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
citronový pepř (podle chuti) | Pepř černý | |
kouřová sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvé bylinky - šalvěj, citronový tymián, rozmarýn (množství podle chuti) | Petržel nať čerstvá |