Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bušin borůvkový koláč na plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 898 kJ /
2 605 kcal
Bílkoviny66,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky86,68 g
– nasycené21,26 g
– nenasycené56,50 g
–– mononenasycené38,80 g
–– polynenasycené17,70 g
––– omega 31,08 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 826 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy384,10 g
– cukry98,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
90 g 90 g krupicového cukru Cukr bílý 90 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
Hera na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
borůvky (nebo jiné ovoce) Borůvky čerstvé
krupicový cukr (podle kyselosti ovoce) Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.