Nutriční hodnoty (Bušin borůvkový koláč na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 86,68 g |
| – nasycené | 21,26 g |
| – nenasycené | 56,50 g |
| –– mononenasycené | 38,80 g |
| –– polynenasycené | 17,70 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 826 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 384,10 g |
| – cukry | 98,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
| 90 g 90 g krupicového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| Hera na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| borůvky (nebo jiné ovoce) | Borůvky čerstvé | |
| krupicový cukr (podle kyselosti ovoce) | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |