Nutriční hodnoty (Kuřecí paroháč na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 771 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,27 g |
| Tuky | 2,78 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 1,82 g |
| –– mononenasycené | 0,88 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 31,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,85 g |
| – cukry | 33,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehenní plátky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 4 4 špekáčky | Špekáček | |
| 4 plátky 4 plátky sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový |