Nutriční hodnoty (Řecká omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 904 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 86,86 g |
| – nasycené | 37,92 g |
| – nenasycené | 34,44 g |
| –– mononenasycené | 28,20 g |
| –– polynenasycené | 6,24 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,74 g |
| Sodík | 4,64 g |
| Sůl | 11,36 g |
| Sacharidy | 12,10 g |
| – cukry | 7,90 g |
| ––– laktóza | 7,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 200 g 200 g sýru feta | Sýr feta | 200 g |
| špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| cuketa | Cuketa čerstvá | |
| sterilovaná kukuřičná zrna | Kukuřice sterilovaná | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| pórek nebo jarní cibulky | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |