Nutriční hodnoty (Játrový mišmaš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 14,34 g |
– nasycené | 2,23 g |
– nenasycené | 6,23 g |
–– mononenasycené | 3,76 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 37,20 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1/2 kg asi 1/2 kg vepřových jater nebo hovězích jater (vepřová jsou měkčí) | Játra vepřová | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
na dochucení mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
vegeta | Kořenící směs sypká |