Nutriční hodnoty (Játrový mišmaš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 14,34 g |
| – nasycené | 2,23 g |
| – nenasycené | 6,23 g |
| –– mononenasycené | 3,76 g |
| –– polynenasycené | 2,47 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 37,20 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1/2 kg asi 1/2 kg vepřových jater nebo hovězích jater (vepřová jsou měkčí) | Játra vepřová | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| na dochucení mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| vegeta | Kořenící směs sypká |