Nutriční hodnoty (Ořechové koláčky (cukroví))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 43 359 kJ / 10 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 168,99 g |
| Tuky | 618,30 g |
| – nasycené | 105,74 g |
| – nenasycené | 397,48 g |
| –– mononenasycené | 194,24 g |
| –– polynenasycené | 203,24 g |
| ––– omega 3 | 25,00 g |
| Vláknina | 54,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 755 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 1 003,55 g |
| – cukry | 66,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg krupičky (nebo krupice) | Krupice pšeničná jemná | 1000 g |
| 600 g 600 g rostlinneho tuku na pečeni (idealne s maslovou prichuti) | Margarín | 600 g |
| 1 hrnek 1 hrnek (200 ml) hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 100 ml 100 ml růžové vody (esence z růží) | Aroma růže | 100 ml |
| 250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |