Nutriční hodnoty (Omeleta s bramborem a uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 420 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 30,44 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 35,20 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 malé vařené brambory i se slupkou | Brambor zimní | 200 g |
| 1/2 1/2 uzené vepřové panenky | Vepřová panenka uzená | |
| 1/2 1/2 čerstvé červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2 2 malá žlutá rajčátka | Rajče žluté | |
| 1 1 paprika – kozí roh | Chilli paprička čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| šalotka | Šalotka čerstvá | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |