Nutriční hodnoty (Lehká buchta z ovesných vloček s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 943 kJ / 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,15 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,01 g |
| –– mononenasycené | 5,61 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 1,62 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| • 2 • 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| • 1 • 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| • 130 • 130 g rozemletých ovesných vloček | Vločky ovesné | |
| • 140 • 140 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| • 1 • 1 lžička kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| • 2 • 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| • 250 • 250 g tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| • ovoce | Jahody čerstvé |