Nutriční hodnoty (Strapačky se zelím II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 920 kJ / 2 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,65 g |
| Tuky | 131,55 g |
| – nasycené | 62,49 g |
| – nenasycené | 65,73 g |
| –– mononenasycené | 54,48 g |
| –– polynenasycené | 11,25 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 29,40 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 3,65 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 346,65 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 150 g 150 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |