Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v jogurtovo-bylinkové marinádě se zdravou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 900 kJ / 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 0,56 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,00 g |
| – cukry | 2,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| • kuřecí prsní řízky | Kuře prso | |
| • 500 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| • 2 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| • 1 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| meduňka | Máta peprná list čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| • sůl | Sůl mořská | |
| • pepř | Pepř černý |