Nutriční hodnoty (Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 636 kJ / 2 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,23 g |
| Tuky | 21,63 g |
| – nasycené | 6,48 g |
| – nenasycené | 10,76 g |
| –– mononenasycené | 4,89 g |
| –– polynenasycené | 5,86 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 17,52 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 6,61 g |
| Sůl | 16,46 g |
| Sacharidy | 379,21 g |
| – cukry | 37,88 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 plátek 1 plátek Hery (nebo podobného tuku) | Margarín | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 32 g 32 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 32 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru krystal | Cukr bílý | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |