Nutriční hodnoty (Sójové boloňské špagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 172 kJ / 2 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 131,85 g |
| Tuky | 13,96 g |
| – nasycené | 3,36 g |
| – nenasycené | 6,48 g |
| –– mononenasycené | 2,39 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 65,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 142 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 414,77 g |
| – cukry | 33,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 150 g 150 g sójového granulátu | Sójové maso | 150 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 menší bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| plechovka plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 1 1 malý protlak | Protlak rajčatový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| olej | Olej řepkový |