Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkový dort s opilým švestkovým želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 851 kJ /
4 267 kcal
Bílkoviny53,32 g
– z toho živočišné bílkoviny18,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,79 g
Tuky167,15 g
– nasycené89,69 g
– nenasycené70,37 g
–– mononenasycené48,90 g
–– polynenasycené21,47 g
––– omega 35,31 g
Vláknina26,22 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 529 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy574,35 g
– cukry300,65 g
––– laktóza14,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
125 ml 125 ml cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
60 ml 60 ml oleje Olej řepkový 60 ml
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku perníkového kypřícího prášku Kypřící prášek 6 g
0,5 kg 0,5 kg švestek Švestky čerstvé 500 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 72 g
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
250 ml 250 ml rostlinné šlehačky Rostlinná šlehačka 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.