Nutriční hodnoty (Vývar z hovězí oháňky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 6 745 kJ / 1 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 120,27 g |
| – nasycené | 30,08 g |
| – nenasycené | 85,13 g |
| –– mononenasycené | 40,04 g |
| –– polynenasycené | 45,09 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězí oháňky | Hovězí oháňka | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 snítky 4 snítky petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |