Nutriční hodnoty (Bramborák se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 055 kJ / 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,55 g |
| Tuky | 8,39 g |
| – nasycené | 1,94 g |
| – nenasycené | 3,80 g |
| –– mononenasycené | 2,86 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,77 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 81,32 g |
| – cukry | 3,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5-6 lžic 5-6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60.5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| švestky | Švestky čerstvé | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cukr | Cukr bílý |