Nutriční hodnoty (Podzimní kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 643 kJ / 1 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 106,79 g |
| – nasycené | 42,21 g |
| – nenasycené | 63,54 g |
| –– mononenasycené | 53,86 g |
| –– polynenasycené | 9,69 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 30,58 g |
| Cholesterol | 129 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,44 g |
| – cukry | 66,12 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vepřových kotlet s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| krystalový cukr | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového nebo balzamikového octa | ||
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru nebo bílého vína | Vývar zeleninový | 200 ml |
| 20 lístků 20 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá |