Nutriční hodnoty (Naložené červené kapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 719 kJ / 3 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 204,00 g |
| – nasycené | 14,20 g |
| – nenasycené | 181,00 g |
| –– mononenasycené | 127,50 g |
| –– polynenasycené | 53,50 g |
| ––– omega 3 | 16,40 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,07 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 280,00 g |
| – cukry | 260,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červených paprik kapií | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 0,5 l 0,5 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
| 15 kuliček 15 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 15 kuliček 15 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |