Nutriční hodnoty (Salát z polničku, řepy, okurky a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 205 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 2,33 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 0,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polníčku | Polníček čerstvý | 100 g |
2 - 3 PL 2 - 3 PL sterilované červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
křen podle každého | Křen čerstvý |