Nutriční hodnoty (Salát z polničku, řepy, okurky a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 205 kJ / 49 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 2,33 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 0,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g polníčku | Polníček čerstvý | 100 g |
| 2 - 3 PL 2 - 3 PL sterilované červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| křen podle každého | Křen čerstvý |