Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z polničku, řepy, okurky a křenu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie205 kJ /
49 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky2,33 g
– nasycené0,33 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,33 g
– cukry0,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g polníčku Polníček čerstvý 100 g
2 - 3 PL 2 - 3 PL sterilované červené řepy Červená řepa čerstvá
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
křen podle každého Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.