Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Servírujte s rýží, chlebem nebo salátem.
Zveřejněno 11. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJGV
Moje poznámka
Chalupářské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJGV
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 12 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 15 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 3 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 3 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 5 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 5 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 7 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 7 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 8 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 9 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
evik_svistik před 9 hodinami
Tématické fráze:
chalupářské recepty,
chaluparsky gulas,
recept na chalupářský guláš,
chaluparsky steak,
chalupářské menu,
hovezi chaluparske maso recepty,
chalupařsky gulaš recepty,
chalupářský guláš top recepty,
hovězí maso zadní recepty,
chalupářké maso,
chaluparske hovezi platky,
chaluparský hrnec recepty,
hovezi chaluparske maso,
recdpty.cz,
chalupářské recept,
chalupářský guláš recept,
chalupářský guláš z hovězího masa,
chalupářské hovězí,
chaluparsky hrnec recept,
chalupařsky steyk
Suroviny:
hovězí zadní,
žampióny,
cibule,
kapie červená,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vývar,
olej
Komentáře (2)