Nutriční hodnoty (Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 267 kJ / 2 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,40 g |
| Tuky | 111,24 g |
| – nasycené | 59,84 g |
| – nenasycené | 44,65 g |
| –– mononenasycené | 37,29 g |
| –– polynenasycené | 7,36 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 45,48 g |
| Cholesterol | 485 mg |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 275,72 g |
| – cukry | 29,42 g |
| ––– laktóza | 11,52 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruhy | Pstruh | |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g kořene petrželi | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 50 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 25 g 25 g sušených hub | Houby sušené směs | 25 g |
| 1 svazek 1 svazek kudrnky | Petržel nať čerstvá | |
| 100 100 g anglické slaniny na plátky | Anglická slanina | |
| 1 snítku 1 snítku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 600 g 600 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 100 g 100 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |