Nutriční hodnoty (Vepřové plecko dušené, rozmarýnem a slaninou plněné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 116 kJ / 2 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
| Tuky | 165,00 g |
| – nasycené | 69,21 g |
| – nenasycené | 87,29 g |
| –– mononenasycené | 72,36 g |
| –– polynenasycené | 14,92 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 30,13 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,69 g |
| Sacharidy | 25,31 g |
| – cukry | 13,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 600 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| čerstvé lístky lístky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| potravinářská folie | ||
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu - lze vynechat a pouze osolit | Bujón zeleninový | 10 g |
| 300 ml 300 ml horké vody | Voda | 300 ml |
| tenký plátek plátek másla | Máslo kravské |