Nutriční hodnoty (Vepřové „Mangalica“ na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 21,17 g |
| – nasycené | 5,21 g |
| – nenasycené | 10,56 g |
| –– mononenasycené | 9,18 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 258 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové plece (plemeno Mangalica) | Vepřová plec | 500 g |
| 4-6 4-6 větších hříbků („modráci – sucháči“) | Hřib čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 l 1/2 l horké vody | Voda | 500 ml |
| sádlo Mangalica | Sádlo vepřové | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| jíška | Jíška máslová | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| nové koření | Nové koření |