Nutriční hodnoty (Antichřipkový hruškovo zázvorový punč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 903 kJ / 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 11,82 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,41 g |
| – cukry | 31,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 2-3 - 2-3 měkké hrušky | Hruška čerstvá | 325 g |
| - kousek kousek kořene zázvoru | Zázvor sušený | |
| - 1/2 - 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| - lžíci lžíci medu | Med nepasterovaný | |
| - cca 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| - špetku špetku skořice (volitelné) | Skořice ceylonská | |
| - 300 300 až 350 ml vody | Voda |