Nutriční hodnoty (Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 58,70 g |
| – nasycené | 8,00 g |
| – nenasycené | 50,70 g |
| –– mononenasycené | 43,68 g |
| –– polynenasycené | 7,03 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 1,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vykostěné filety z tilápie | Tilápie | |
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku (nebo baby špenátu) | Polníček čerstvý | |
| 5-7 5-7 červených ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 špetka 1 špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce bílého vinného octu | Ocet lihový | 7.5 ml |