Nutriční hodnoty (Haše z vařeného masa a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,86 g |
| Tuky | 45,64 g |
| – nasycené | 16,41 g |
| – nenasycené | 22,37 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 4,37 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,84 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 25,40 g |
| – cukry | 1,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřového masa | Vepřová kýta | 250 g |
| 2 2 brambory (vařené ve slupce) | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1-2 lžic 1-2 lžic sádla (podle typu masa) | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cibulky (smažené) | Cibulka jarní čerstvá | 30 g |
| majoránka (sušená) | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |