Nutriční hodnoty (Paštika z uzené makrely a vinného želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 852 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 11,53 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 9,00 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 74 mg |
| Sodík | 902 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
| – cukry | 0,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g masa z uzené makrely | Makrela uzená filet | 100 g |
| 2 plátky 2 plátky Mascarpone s cibulí a bylinkami | Mascarpone | |
| 2 plátky 2 plátky Mascarpone s růžovým pepřem | Mascarpone | |
| 1 PL 1 PL citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
| 1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| několik několik brusinek pod želé | Brusinky zavařené | |
| vinné moravské želé | ||
| čerstvě namletý bílý pepř dle chuti | Pepř bílý | |
| sůl (opatrně, ryba je slaná) | Treska filet |