Nutriční hodnoty (Všeořechová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 153 kJ / 5 056 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 90,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,47 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,65 g | 
| Tuky | 330,57 g | 
| – nasycené | 126,47 g | 
| – nenasycené | 172,53 g | 
| –– mononenasycené | 74,52 g | 
| –– polynenasycené | 98,01 g | 
| ––– omega 3 | 15,85 g | 
| Vláknina | 15,30 g | 
| Cholesterol | 1,56 g | 
| Sodík | 515 mg | 
| Sůl | 1,12 g | 
| Sacharidy | 422,38 g | 
| – cukry | 293,58 g | 
| ––– laktóza | 15,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 130 g 130 g krystalového cukru | Cukr bílý | 130 g | 
| 110 g 110 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 110 g | 
| 100 g 100 g strouhaných ořechů (byly lískové, vlašské, mandle, arašídy) | Vlašské ořechy | 100 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce vařící vody | Voda | 72 ml | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 130-150 g 130-150 g krupicového cukru (jak kdo chce mít sladké) | Cukr bílý | 140 g | 
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g | 
| 250-300 ml 250-300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 275 ml | 
| 100 g 100 g strouhaných ořechů (jako do těsta) | Vlašské ořechy | 100 g | 
| na posypání rolády strouhané ořechy (kolik chceme a jaké chceme) | Vlašské ořechy |