Nutriční hodnoty (Kuřecí zavářka do polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 360 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 9,30 g |
| – nasycené | 2,31 g |
| – nenasycené | 4,47 g |
| –– mononenasycené | 3,39 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 2,49 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 997 mg |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 13,46 g |
| – cukry | 0,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g syrových kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené petrželky | Petržel nať sušená | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
| 100 ml 100 ml strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí |