Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 643 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,70 g |
Tuky | 58,23 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 30,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmažíme nadrobno krájenou cibuli, přidáme houby a dusíme do poloměkka. Směs necháme vychládnout.
Krok 2: Potom přidáme žloutky, sůl, prolisovaný česnek a v mléce namočené housky.
Krok 3: Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 4: Hmotu nalijeme do vymazané a vysypané formy a zvolna pečeme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlr
Moje poznámka
Houbový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlr
Nejnovější recepty
Frgály raz dva
Přidáno před 5 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 8 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 10 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 11 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Americké lívance
Přidáno 14. 3. 2025 15:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 12 minutami
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 16 minutami
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 17 minutami
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Mirek22 před 1 hodinou
Třená dvoubarevná bábovka
janina8 před 1 hodinou
Pomerančový koláč podle Annabel Langbein
abuela před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
jejeje před 2 hodinami
Krupicová kaše
Chipmunks před 2 hodinami
Tématické fráze:
nákyp z hub,
rychlý houbový nákyp,
houbový nýkyp,
nákyp s houbami,
houbivý nákyp,
houbový recepty,
recepty -ryžovy nákyp,
houbový nákyp-recept,
houbovynakyp,
houbovy sos,
nákyp z houbách,
recepty 218,
houbový recept,
nakip z hub,
houbovy,
rumunsky recept,
nákyp,
houby housky,
plata k sušičce,
nákyp z housek
Suroviny:
cibule,
máslo,
houby čerstvé,
houska,
mléko,
česnek,
vejce,
tuk,
mouka
Komentáře (7)