Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 157,80 g |
| – nasycené | 88,10 g |
| – nenasycené | 55,45 g |
| –– mononenasycené | 48,00 g |
| –– polynenasycené | 7,45 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,72 g |
| Sodík | 4,56 g |
| Sůl | 11,25 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 14,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| listový špenát | Špenát čerstvý | |
| sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 10 dkg 10 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 15 dkg 15 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| troška kypřícího prášku | Kypřící prášek |