Nutriční hodnoty (Bramborový salát cibulový Štědrovečerní večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 3 899 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,21 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 40,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 189,61 g |
– cukry | 27,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor (středně velikých) | Brambor zimní | 1000 g |
1 lžička 1 lžička černého pepře (čerstvě mletého) | Pepř černý | 5 g |
3 3 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 červená cibule (nemusí být) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pár kapek kapek slunečnicového oleje | Olej slunečnicový |