Nutriční hodnoty (Bramborový salát cibulový Štědrovečerní večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 3 899 kJ / 932 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 24,21 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,21 g | 
| Tuky | 1,67 g | 
| – nasycené | 0,22 g | 
| – nenasycené | 0,22 g | 
| –– mononenasycené | 0,11 g | 
| –– polynenasycené | 0,11 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 40,24 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 89 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 189,61 g | 
| – cukry | 27,43 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor (středně velikých) | Brambor zimní | 1000 g | 
| 1 lžička 1 lžička černého pepře (čerstvě mletého) | Pepř černý | 5 g | 
| 3 3 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 1 1 červená cibule (nemusí být) | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| pár kapek kapek slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 
 
	