Nutriční hodnoty (Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 310 kJ / 4 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,52 g |
| Tuky | 253,28 g |
| – nasycené | 102,66 g |
| – nenasycené | 142,90 g |
| –– mononenasycené | 94,20 g |
| –– polynenasycené | 48,70 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 58,56 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 353,60 g |
| – cukry | 128,80 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 200 g |
| 160 g 160 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 160 g |
| 120 g 120 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 120 g |
| na špičku nože na špičku nože jedlé sody (prášku do pečiva) | Jedlá soda | |
| 150 g 150 g másla (Hery) | Máslo kravské | 150 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 60 g 60 g třtinovéhu cukru | Cukr bílý | 60 g |