Nutriční hodnoty (Tuňákový koláč z listového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 762 kJ / 2 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,32 g |
| Tuky | 181,71 g |
| – nasycené | 76,32 g |
| – nenasycené | 93,72 g |
| –– mononenasycené | 39,91 g |
| –– polynenasycené | 53,81 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 32,60 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 844 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 209,50 g |
| – cukry | 36,60 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 konzervy tuňáka Franz Josef | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| listové těsto 500 g 500 g | Listové těsto | 500 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |