Nutriční hodnoty (Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 904 kJ / 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,59 g |
| Tuky | 32,01 g |
| – nasycené | 5,48 g |
| – nenasycené | 23,40 g |
| –– mononenasycené | 15,66 g |
| –– polynenasycené | 7,74 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,29 g |
| Sacharidy | 32,89 g |
| – cukry | 14,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 200-300 g 200-300 g syrové kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 250 g |
| 2 kusy 2 kusy koule Mozzarely | Mozzarella kravská | |
| 150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 1/2 1/2 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |