Nutriční hodnoty (Plněné mleté maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 071 kJ / 3 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,83 g |
| Tuky | 172,81 g |
| – nasycené | 61,95 g |
| – nenasycené | 93,85 g |
| –– mononenasycené | 72,20 g |
| –– polynenasycené | 21,64 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 7,74 g |
| Sacharidy | 166,60 g |
| – cukry | 57,30 g |
| ––– laktóza | 21,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g mletého masa | Vepřový ořez | 700 g |
| 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 80 g 80 g strouhaného sýra na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |