Nutriční hodnoty (Chašlama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,10 g |
Tuky | 101,98 g |
– nasycené | 25,24 g |
– nenasycené | 52,43 g |
–– mononenasycené | 42,16 g |
–– polynenasycené | 10,28 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 38,44 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 195,30 g |
– cukry | 34,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g hovězích žeber | Hovězí žebra | 1000 g |
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |