Nutriční hodnoty (Chašlama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,10 g |
| Tuky | 101,98 g |
| – nasycené | 25,24 g |
| – nenasycené | 52,43 g |
| –– mononenasycené | 42,16 g |
| –– polynenasycené | 10,28 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 38,44 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 195,30 g |
| – cukry | 34,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g hovězích žeber | Hovězí žebra | 1000 g |
| 1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |