Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka na grilu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 274 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,11 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 steaky z tuňáka (2 cm silné) | Tuňák filet | |
1 svazek 1 svazek čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 3 proužky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
šťáva z 1 citronu (3 až 4 lžíce) | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1 hrnek 1 hrnek extra panenského olivového oleje | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička drceného pepře | Pepř černý | 5 g |