Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Víkendové makové řezy s dýní ananasové chuti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 297 kJ /
5 329 kcal
Bílkoviny112,19 g
– z toho živočišné bílkoviny39,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,33 g
Tuky230,71 g
– nasycené35,78 g
– nenasycené171,27 g
–– mononenasycené103,55 g
–– polynenasycené67,72 g
––– omega 310,86 g
Vláknina36,75 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,07 g
Sacharidy672,25 g
– cukry281,15 g
––– laktóza19,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku celého máku Mák modrý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 dýňového kompotu zavařeného s chutí ananasu Dýně sterilovaná
strouhané ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.