Nutriční hodnoty (Makronky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 32
| Energie | 7 158 kJ / 1 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
| Tuky | 57,10 g |
| – nasycené | 5,40 g |
| – nenasycené | 51,03 g |
| –– mononenasycené | 27,03 g |
| –– polynenasycené | 24,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 262,27 g |
| – cukry | 241,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g bílků (3 bílky) | Vaječný bílek | 100 g |
| 30 g 30 g cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |
| 120 g 120 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 120 g |
| 210 g 210 g moučkového cukru | Cukr bílý | 210 g |
| barvivo (nemusí být) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| mascarpone (ochucené, případně obarvené, např. malinovou nebo jahodovou zavařeninou, kávou, likéry - Amaretto, Eiercognac) | Mascarpone | |
| pařížský krém | ||
| máslové krémy | ||
| ochucené máslo | Máslo kravské | |
| čokoládové krémy na bázi šlehačky (i ochucené bylinkami, karamelem, slaným karamelem) |