Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 111 kJ /
1 222 kcal
Bílkoviny22,99 g
– z toho živočišné bílkoviny11,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,05 g
Tuky80,99 g
– nasycené41,48 g
– nenasycené37,08 g
–– mononenasycené26,22 g
–– polynenasycené10,86 g
––– omega 30,59 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy97,21 g
– cukry65,22 g
––– laktóza11,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzený hovězí jazyk Jazyk hovězí uzený
300 ml 300 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
3 PL 3 PL másla Máslo kravské 30 g
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
500 ml 500 ml masového vývaru Vývar masový 500 ml
40 g 40 g oloupaných mandlí Mandle neloupané 40 g
30 g 30 g nastrouhaného křenu Křen čerstvý 30 g
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.